Iskanje po strani:
Izberite jezik / Choose your Language: Slovenski | English

Dogodki

Moto zbor

MK Katastrofa že od leta 2013 naprej vsakoletno organizira moto zbor pod imenom NUCLEAR WEEKEND. Ta, kot je zdaj že v navadi, poteka drugi vikend v avgustu. Letošnji zbor bi bil osmi zapovrstjo. Že od samega začetka se trudimo ustvariti kar se da najboljše vzdušje za naše obiskovalce.

Na našem odru so se v preteklih letih predstavile mlade glasbene rock skupine, predvsem iz zasavske regije, katerim takšna priložnost pomeni dobro odskočno desko za nadaljno kariero. Med drugimi pa ni manjkalo tudi nekaterih bolj uveljavljenih imen slovenske in tuje rock scene. Med slednje zagotovo spadajo The Drinkers, Rock Partyzani, Pero Lovšin & Španski borci, San Di Ego, Ivan Čukić & Goran Stojković.

Poleg pestrega dvodnevnega repertuarja glasbe v živo, katerega popestrijo Go-Go plesalke, se lahko pohvalimo tudi z odlično hrano in pijačo, katero pripravljamo in strežemo sami. Na samem dogodku imamo že od začetka bogat srečelov, s praktičnimi nagradami. Med drugim pa je možen tudi nakup nekaterih naših spominskih artiklov, kot so majice, našitki in nalepke.

Ker moto zbor poteka celoten vikend, je pri nas omogočeno tudi brezplačno kampiranje. Slednje je možno na travniku pod prizoriščem dogajanja, do tja pa je urejena dostopna pot z nekaj stopnicami. Za vse, ki pri nas ostanejo do nedelje zjutraj, ko se moto zbor tudi uradno zaključi, je na voljo brezplačen zajtrk s kavo in osvežilno pijačo.

Nekaj o naših preteklih dogodkih pa si lahko pogledate na naši facebook strani in v zavihku Pretekli dogodki.